Έξοδα αποστολής

Κόστος αποστολής στην Κύπρο:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Playbox συνεργάζεται αποκλειστικά με την Travel Express (σε συνεργασία με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία) και η χρέωση για παραλαβή Courier στην Κύπρο είναι 3€.

Ωρες παράδοσης

1. Πώς μπορώ να μάθω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας ετοιμάζεται την επόμενη μέρα από την υποβολή της * και μόλις παραδοθεί στην αντίστοιχη Courier λαμβάνετε το email «Πρόοδος Παραγγελίας» και αντίστοιχη ειδοποίηση στο κινητό που έχετε δηλώσει στην παραγγελία που αναγράφει τον Αριθμό Αποστολής . Οι παραγγελίες για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή παραδίδονται στην Courier τη Δευτέρα.

Εάν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην Travel Express Courier, τηλεφωνίστε στο 77777117 ή χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Track & Trace κάνοντας κλικ εδώ.

2. Χρόνοι Παράδοσης στην Κύπρο:

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών ισχύουν από την επόμενη ημέρα παράδοσης στην Courier και είναι από 3 έως 5 εργάσιμες για τις παραγγελίες που διεκπεραιώνονται από την Travel Express.

Οι παραπάνω χρόνοι είναι ενδεικτικοί. Οι ακριβείς χρόνοι παράδοσης που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για την παραγγελία σας αντικατοπτρίζονται στα στοιχεία της παραγγελίας σας πριν την υποβάλετε, αλλά επιπλέον στο ενημερωτικό email που λαμβάνετε αμέσως μετά την υποβολή της.

Η επιχείρηση Playbox δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων, οι οποίες δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή αποτελούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.λπ.